WIE ZIJN WIJ?

Bram van der Schilden

Hoi, ik ben Bram van der Schilden, mede-oprichter en mede-eigenaar van AxusHost, samen met mijn compagnon Oliver. Bij AxusHost zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige hostingoplossingen die jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen. Met ons team streven we ernaar om eerlijkheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid te brengen in elke interactie die we hebben.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet om gelijk contact op te nemen.

WIE ZIJN WIJ?

Oliver Boe Zorn

Hoi! Ik ben Oliver Boe Zorn, een van de oprichters van AxusHost, samen met mijn compagnon Bram. We zijn gestart om particulieren, zzp’ers en MKB’ers te ondersteunen met een betrouwbaar platform. Van het hosten van websites tot het opzetten van complexe clusters, we draaien er onze hand niet voor om.

Benieuwd naar wat we nog meer doen? Laten we een keer samen een lekker kopje espresso drinken!

Welkom bij AxusHost!

Samen hebben we AxusHost gestart met één doel voor ogen: particulieren, zzp'ers en MKB'ers voorzien van een betrouwbaar hostingplatform. Of het nu gaat om het hosten van eenvoudige websites of het opzetten van complexe clusters, wij draaien onze hand er niet voor om.

Bij AxusHost gaat het om meer dan alleen hosting. Wij zijn gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige hostingoplossingen die jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten tillen. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid zijn kernwaarden die we koesteren en die we nastreven in elke interactie met onze klanten.